[RO] Expozitie de arta pentru Hospice Casa Sperantei

Marti, 21 Aprilie de la ora 19:00 organizez impreuna cu Hospice Casa Sperantei o expozitie de arta la Capital Plaza (Bld. Iancu de Hunedoara 54), cu obiectivul de a strange fonduri pentru construirea unui centru de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate, in Copaceni.

Vor fi expusi cinci artisti care au acceptat sa doneze 50% din vanzari catre Hospice. Preturile picturilor vor incepe de la doar doar 300RON, si dorim sa strangem cel putin 4500RON in urma evenimentului.

Detalii:
La inceputul acestui an Graham Perolls, fondatorul Hospice Casa Sperantei, m-a invitat sa fac parte din Honorary Patrons Committee al organizatiei. Intre membrii comitetului se regasesc Sir George Iacobescu, Printesa Marina Sturdza si Abasadorul Romaniei la Londra Dr Ion Jinga, iar obiectivul nostru este sa ajutam Hospice sa stranga fonduri pentru proiectele in derulare.

Hospice Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima si cea mai mare unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Va fi o seara cu artisti talentati si lume buna, asa ca va astept acolo. RSVP in comentarii la acest post sau pe pagina de Facebook a evenimentului.

image