[RO] Brainient a câştigat Seedcamp Week 2009

Îmi pare rău că am lipsit în ultima vreme, dar de 3 săptămâni m-am mutat la Londra şi a trebuit să alerg între vizionări de apartamente, întâlniri cu potenţiali clienţi şi, desigur, petreceri de networking :).

Săptămâna trecută am participat la Seedcamp, cea mai mişto competiţie europeană pentru startup-uri. S-au înscris câteva sute de companii, au intrat în competiţie 22, din care au ales 6 în care vor investi timp, relaţii, feedback şi bani.

N-am cuvinte pentru a descrie ce experienţă extraordinară a fost Seedcamp pentru mine, dar voi încerca în următoarele zile să sumarizez printr-un pe blogul meu în limba engleză.

Apropo, Brainient a câştigat Seedcamp cu LayeredBrain, un nou produs care rezolvă problemele de monetizare ale publisherilor video. Asta pentru că am văzut că sunt câţiva oameni (Pahomi, eCostin) care au înţeles că am câştigat cu Veevid, platforma noastra de video management.

Later Edit: Şi Marius Pahomi şi Costin au modificat articolele, mulţumesc guys. Recunosc că din partea noastră comunicarea a fost cam defectuoasă, eram încă în stare de şoc 🙂